Projectvereniging Wijk-Werk Leie en Schelde is een intergemeentelijk samenwerkingsverband tussen Deinze, De Pinte, Deinze, Destelbergen, Gavere, Melle, Merelbeke, Nazareth, Sint-Martens-Latem en Zulte, met maatschappelijke zetel in Merelbeke.

 

De vereniging heeft als doel de lokale samenwerking te bevorderen op het gebied van het tewerkstellings-en activeringsbeleid. Dit kan onder meer door het organiseren van Wijk-Werken en andere tewerkstellingsinitiatieven voor doelgroepen;

 

Voor het Wijk-Werken wordt er samengewerkt met de VDAB, en zijn er VDAB drie Wijk-Werkbemiddelaars actief voor de vereniging.

 

Voor Tijdelijke Werkervaring is er een samenwerking met de OCMW’s van de gemeenten De Pinte, Destelbergen, Gavere, Melle, Nazareth, Sint-Martens-Latem en Zulte.

 

Vanuit deze samenwerking groeide het project Stroom naar werk met de steun van de Provincie Oost-Vlaanderen. De arbeidstrajectbegeleider staat in voor de begeleiding van klanten in beide trajecten. Meer informatie over de vacature vind je hier