Sinds 3 januari is zij gestart als arbeidstrajectbegeleider voor het project Stroom naar werk. Een project met de steun van de provincie Oost- Vlaanderen waarin werkzoekenden intensief begeleid zullen worden in hun traject naar een duurzame tewerkstelling.

 

 

Logo Provincie

 

 

Wie is Tine?

‘’Ik kijk er enorm naar uit de mensen te ontmoeten die hun weg zoeken op de arbeidsmarkt, de samenwerking met de verschillende OCMW’s en het leren kennen van mogelijke werkplaatsen.’’

Voor deze boeiende en uitdagende job kan ze gelukkig terugvallen op diverse ervaringen in de sociale sector. Binnen de armoedevereniging vzw SIVI in Sint-Amandsberg heeft ze via allerlei projecten zeer veel mensen mogen ontmoeten en begeleiden. Ook bij InstantA in Antwerpen deed ze al ervaring op met het begeleiden van laaggeschoolde jongeren naar een tewerkstelling of opleiding. Voor ze in de sociale sector terecht kwam was ze tewerkgesteld als uitzendconsulente. Een ideale basis dus om kennis te hebben van de arbeidsmarkt.

‘’Naast het werk ben ik graag creatief bezig. Tekenen en schilderen doe ik vaak samen met de kinderen. Ik luister ook enorm graag naar muziek. Ik kan me eigenlijk geen dag zonder voorstellen. Om in conditie te blijven ga ik geregeld zwemmen en probeer ik me altijd met de fiets te verplaatsen. Regen en wind houden me meestal niet tegen.    

Is het op de fiets of via het werk, ik kijk uit naar het moment waar onze wegen zich zullen kruisen.’’

 

Graag tot binnenkort!

Tine