Onder de vlag van ‘Digistroom’ willen we iedereen mee betrekken in de digitale maatschappij. Nu zo goed als alles digitaal wordt aangestuurd of via digitale weg bereikt kan worden, is het belangrijk dat niemand zich uitgesloten voelt en tijd en ruimte krijgt om digitaal bij te leren of te
connecteren. Samen met Vlaanderen zorgt jouw stad/gemeente daarvoor.

Een toelichting van het volledige project vind je via deze link.

Ook via deze Digistroomfolder krijg je een overzicht.

Heb je digitale vragen? We helpen je graag, zodat je digitaal mee bent.

Bekijk hier de locaties in jouw regio.

Bekijk hier de kalender van de vrije inloopmomenten in de Digiclubs in jouw buurt. Kom gewoon langs, gratis toegang.

Bekijk hier de kalender van de gratis workshops in jouw buurt. Zeer welkom.

Voortaan kan je in de bibliotheek of lokale dienstencentrum terecht bij een Digiclub. Bij deze herkenbare one-stop-Digiclub word je geholpen bij al jouw digitale vragen en je krijgt er ook meer informatie over welke opleidingen je in de regio kunt volgen. Ook kan er voor het ontlenen van digitale toestellen worden gezorgd. Heb je digitale vragen? We helpen je graag, zodat je digitaal mee bent. Kom eens langs in een Digiclub.

Waar vind je een Digiclub?

De Digiclub is er voor iedereen, van jong tot oud, die te maken heeft met digitale vragen. Digistroom voorziet Digiclubs in bibliotheken in volgende steden/gemeenten: De Pinte, Destelbergen, Deinze (ook in deelgemeente Landegem), Gavere, Melle, Merelbeke, Nazareth, Sint-Martens-Latem en Zulte.

Ook in lokale dienstencentra van Destelbergen, Deinze, Nazareth en De Pinte en in de welzijnsschakel de Zonnebloem in Nevele (Deinze) en Mia, de sociale kruidenier in Merelbeke, de Merelaar en Antennepunt Flora in Merelbeke, is een Digiclub aanwezig. In totaal kan je dus in de Digistroom-regio op 18 plaatsen (18 Digiclubs) terecht voor al je digitale vragen.

Marc Vierkant Box
Digistroom Partners